Wij zijn al tientallen jaren actief in de batterijensector en hebben besloten om batterijen die normaal alleen voor professionals bedoeld zijn nu ook aan te bieden aan alle gebruikers, wederverkopers, enz.

Naast de beproefde maar soms moeilijk te bestellen technologieën (lood, Ni-Cd, Ni-MH) deden de afgelopen jaren nieuwe batterijen en accu’s (lithium, Li-ion, Li-PO, LiFePO4) hun intrede, waarvan de prestaties veel hoger liggen.

De nieuwe mobiliteit, het internet of things (IoT) en het gebruik van draagbare computers werden mogelijk gemaakt door deze (oude en) nieuwe batterijen en accu’s. Ze zijn dus overal om ons heen aanwezig. We maken er constant gebruik van in ons dagelijkse leven.

Mister Battery is verheugd deze batterijen, accu’s en opladers te kunnen aanbieden. Op de website vindt u de meest gangbare producten in de meest gebruikelijke configuratie. Ons labo kan tal van prototypen, varianten en geïndividualiseerde producten aanbieden in kleine en middelgrote hoeveelheden. Dankzij onze partners kunnen we middelgrote en grote series aanbieden tegen zeer lage kosten.

De overgrote meerderheid van onze producten wordt in Europa geproduceerd. Hoofdzakelijk in Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk. Naast het belang van de ‘lokale’ tewerkstelling is productie op Europese bodem een garantie voor kwaliteit en duurzaamheid die maar weinig andere actoren kunnen claimen.

Onze sterke punten:

  • Assortiment van professionele producten
  • Snelle levering
  • Toegewijde klantenservice
  • Technische expertise
  • Ontwerpbureau
  • Voor meer dan 25 jaren aanwezig